0
kosár
0 Ft nettó ár
0
kosár
0 Ft nettó ár

Rólunk

Cégünk kárpitos szövetek, habok értékesítésére és ülések gyártására szakosodott. Termékek és szolgáltatások széles választékát kínáljuk a bútorok felújításában vagy gyártásában érdekelt ügyfelek számára.

A kárpitos szövetek a minták, színek és anyagok széles választékában állnak rendelkezésre, hogy megfeleljenek az ügyfelek különböző ízlésének és igényeinek. Modern, hagyományos, klasszikus és dizájner szöveteket kínálunk, hogy egyedi megjelenést és hangulatot teremtsen a belső térben. Szövetjeink kiváló minőségűek és tartósak, biztosítva a hosszú élettartamot és a vásárlói elégedettséget.

A szivacsok a bútorpárnák fontos részét képezik. Különböző vastagságú és keménységű habokat kínálunk az ügyfelek egyéni igényeinek megfelelően. Habjaink kiváló minőségű anyagokból készülnek, és kényelmes és szilárd alátámasztást biztosítanak a bútorok ülőelemeinek.


melli
A kárpitos szövetek és habok értékesítése mellett üléseket is gyártunk. Kanapéinkat kézzel, minőségi anyagokból és a részletekre való odafigyeléssel készítjük. Különféle ülőke stílusokat és kialakításokat kínálunk, amelyek nemcsak az esztétikai követelményeknek felelnek meg, hanem magas szintű kényelmet és tartósságot is biztosítanak.

Büszkék vagyunk hosszú hagyományainkra, szakértelmünkre és a bútorok iránti szenvedélyünkre. Arra törekszünk, hogy kiváló ügyfélszolgálatot és egyéni figyelmet biztosítsunk minden egyes vásárlónak. Termékeink versenyképes árúak, és egyedi igényeknek megfelelő testreszabást és testre szabott gyártást is kínálunk.

Ha megbízható kárpitszövet- és habszövet-beszállítót keres, vagy ülései gyártását vagy felújítását tervezi, mi itt vagyunk az Ön számára. Vegye fel velünk a kapcsolatot, és mi szívesen segítünk igényeinek kielégítésében, valamint szakmai tanácsokkal és ajánlásokkal látjuk el.
Zatvoriť
Vážený zákazník,
naša spoločnosť bude v čase od v čase od 22. júla do 6.
augusta čerpať CELOZÁVODNÚ DOVOLENKU

Vaše objednávky budú expedované v pondelok 7. augusta

Ďakujeme za pochopenie
Kapcsolat
Szeretné megkapni a legfrissebb információkat áruházunkból?
Iratkozzon fel e-mail hírlevelünkre.
Subscription Form
© 2024 Minden jog fenntartva | Webdesign by Pixel Design s.r.o. | Created by webyashopy.cz
Meli interiéry, s.r.o. - Hlavná 108, 930 36 Horná Potôň
hello world!
storemagnifiercrossmenu